Borkabrygga-seglarläger.png

I år arrangerar vi seglarläger under vecka 28 - Söndag 11- Söndag 18

Glidarna (89 år), måndag, tisdag och onsdag, kl. 09:00 – 14:00, lunch ingår.
Simkunnig minst 25-meter är ett krav. Sjuåringar med god sjövana och simkunniga 25 meter  
kan erbjudas plats i Glidargruppen i mån av plats (max 16 platser).

Kryssarna (10–15 år), torsdag, fredag, lördag och söndag, lunch ingår.
09.00-15.00 (torsdag & fredag), samling kl. 12.00 lördag till ca:15.00 söndag (max 16 platser).
Lunch ingår (ej lördag), samt lättare middag vid övernattningen. Från lördag till söndag har vi tidigare år haft övernattning på Gressla/Enhamnen , i år måste vi avvakta rekommendationerna för COVID-19 

Vuxenkurs (föräldrar till ungdom), söndagen innan seglarlägret, 11 juli (vecka 27), lunch ingår.
Syftet med kursen är att föräldrar ska lära sig att rigga segelbåtarna och grundläggande seglarkunskaper. Efter genomförd kurs finns det möjlighet att senare som medlem i Enånger Båtsällskap få använda segelbåtarna när det inte är någon seglarkurs. 

Anmälningsinformation
Kursavgiften skiljer något beroende på vilket läger man är anmäld till. Meddela vid inbetalning vilket
lägerbetalningen avser. 

  • Glidarna, 750 kronor

  • Kryssarna, 900 kronor

  • Vuxenkurs, 500 kronor

  • … och medlemsavgift (150 kr) om inte ungdom ingår i ett familjmedlemsskap. 

 

EBS årsavgift på 500 kr inkluderar alla i familjen med samma folkbokföringsadress. För ungdom som inte ingår i något medlemskap tillkommer medlemsavgift, 150 kronor och gäller även ungdomsledare. Genom denna medlemsavgift blir deltagarna försäkrade via Hälsinglands Båtförbund under kurs samt vid eventuella båtlån på övrig tid i sommar. En billig försäkring då det är lätt hänt att kollidera eller välta på ett sådant sätt att skador uppstår på egna eller andras båtar. Ingen ungdom får segla klubbens båtar utan denna försäkring. 

 

Samtycke till att publicera uppgifter. Du som deltagare av vår seglarkurs, har själv (om Du är över 15 år) eller som vårdnadshavare (i andra fall), rätt att bestämma om fotografier, videor eller andra personuppgifter får publiceras på Enångers båtssällskapets webb eller i sociala medier på Instagram och Facebook. Ett medgivande kan alltid återkallas. Dataskyddsordningen GDPR har till syfte att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks i samband med behandlingen av personuppgifter. Till personuppgifter räknas namn, födselsdatum, adress, epost, mobilnr, fotografier och videor.

Inga kommande evenemang för tillfället